🟢23 maja 13.00 Pasaż Wisławy Szymborskiej
Otwarcie Tygodnia Wege – performance „Mięsarianie” Krzysztofa Lubki
 
🟢23 maja 18.00 online na naszym FB
Preventing obesity and diet-related diseases. Nutrition of children and adolescents (Zapobieganie otyłości i chorobom dietozależnym u dzieci i młodzieży) – rozmowa z dr. Joelem Fuhrmanem
 
🟢 24 maja 17.30 studio Polish Your Cooking
Regionalnie i roślinnie z Weganonem – warsztaty kulinarne
 
🟢 25 maja 10.00 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu + online
Olej palmowy a nasza odpowiedzialność za planetę – wykład prof. UPP. dr. hab. Andrzeja Węgla

🟢 25 maja 12.00 Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu + online
Tłuszcze roślinne w diecie człowieka - mgr Aleksandra Bykowska- Derda
 
🟢 26 maja 17.30 Kino Helios (Warszawa Blue City)
Takeout – polska premiera filmu
Bilety: https://tiny.pl/96vfr
 
🟢 27 maja 18.00 online na naszym FB
Gdy jedzenie staje się problemem – rozmowa z lek. Dagmarą Adamską-Tomaszewską
 
🟢 27 maja 20.00 online na naszym FB
Wegańskie dziecko w czasach pandemii otyłości – rozmowa z
Aśką Rzeźnik
 
🟢 28 maja 12.00 Pasaż Wisławy Szymborskiej
Tofu you too – Ogólnopolski Dzień Tofu
 
🟢 29 maja 14.00 Centrum Lokalne Żoliborz (Rydygiera 6b)
Przegląd szafy z wegańską stylistką, czyli jak rozsądnie kompletować garderobę – spotkanie z Anią Marciniak
 
🟢 29 maja 19.00 online na naszym FB
Spotkanie z Joanną Kowalczyk-Bednarczyk (blog Bieganizm) i magazynem Vege
 

 

Projekt i wykonanie Pollyart